A TÖKÉLETES SZÁJKOSÁR KUTYÁD SZÁMÁRA, MÉRETRE SZABOTT KÉZZEL KÉSZÍTVE!

BUMAS - AZ EREDETI

ÜDVÖZÖLLEK A BUMAS-NÁL

Our BUMAS products are as unique as your dog. Our dog muzzles, collars and leashes are custom-made, colourful and handmade from the comfortable material BioThane®.

További információk BUMAS-ról - az eredeti.
+


SZÍNES SZÁJKOSÁR A KUTYA KOMFORTJÁÉRT

Egy funkcionális, menő és stílusos szájkosarat keresel? Egy színes és kényelmes szájkosarat? Akkor a BUMAS-nál éppen a megfelelő helyen vagy!

A legmagasabb komfortérzet az egyéni méretreszabás által. Minden kutyaorr különleges. Ezért lesz minden szájkosár pontosan az orr nagyságához és a kutya személyiségéhez illesztve. Csípések és nyomások már a multé. Mini orrok, lapos orrok, széles orrok - a pontos orrméreteknek megfelelően történő gyártás segítségével megkapja nálunk minden négylábú a tökéletes BUMAS szájkosarat.

Egy különleges szájkosárhoz különleges anyagra van szükség: ez a BioThane® BUMAS szájkosarak 100% BioThane® -pántokból és rozsdamentes szegecsekből készülnek. A penészálló BioThane® továbbá nagyon könnyű, szakadás- és vízálló. A puha és könnyű anyagnak köszönhetően a kutya egy egészen új élményben részesül a szájkosár viselésekor!

A színösszeállításnál tiéd a választás! 24 különböző színből tudod megtervezni az egészen egyedi, színes BUMAS-oda. Egy stílusos és menő szájkosárnak immár semm sem állhat az újába!

Sok szeretet a részletekben elrejtve. Minden egyes BUMAS szájkosár kézzel készül Ausztriában. A kedvencednek csak a legjobbat!

Mi szeretjük az állatokat, ezért a nyereségünk egy részét rendszeresen a helyi állatvédelmi szervezeteknek adományozzuk. Azon kívül a BUMAS-unk állatvédelmi igazolást is szerzett.


Click on your BUMAS product

BUMAS Trinity Szájkosár Póráz Collar

BUMAS Muzzle, Collar "Elements" und adjustable Leash "Elements"

KUTYAPSZIHOLÓGUS

BUMAS szájkosár a kutya edzőknek

Egy kutyakiképzővel és egy állatpszihológussal közösen lett kifejlesztve

A BUMAS szájkosarak az elismert kutyaedzővel és állatpszihológussal, Verena Lannerrel segítéségvel lett kifeljesztve. Szaktudás segítségével alkottuk meg a terméket, ami mind a kutya mind pedig az ember igényeinek eleget tesz.
ÁLLATVÉDELMI HITELESÍTÉSSEL ELLÁTOTT

BUMAS szájkosarak állatvédelmi tanúsítvánnyal

BUMAS eddig az egyetlen szájkosár előállító, aki ilyen tanúsítvánnyal rendelkezik.

A bécsi állatorvosi egyetemen szervezte meg és állította fel az egészségügyi minisztérium a megfelelő állattartási és álltavédelmi szakhelyet.

további információk az állatvédelmi tanúsítvánnyal rendelkező szájkosárról
+

Ez a szakhely tudományos ismeretekre, etikai és jogi tényezőkre alapozva értékeli töbek között a háziállat felszereléseket, így a mi szájkosarunkat is, így kaptuk meg tőlük a tudományos tanúsítványt. A mi BUMAS-unkat pozítivan értékelték és kiváló minősítést kapott.
KOMFORTÉRZÉS

méretreszabott BUMAS szájkosarak

barátságos, kényelmes tökéletes viselet

Amikor a kutyatársad teljesen ellazul melletted. Amikor te teljesen gondtalan lehetsz bármely helyzetben. Amkor hirtelen...

More infos
+

...igazán minden passzol. Akkor ez valószínűleg egy BUMAS. Mindegyik négylábú különbözik a másiktól. Minden kutya egyedi. Pontosan ezért érdemel mindegyik egy olyan szájkosarat, ami szintés ugyanúgy eegyedi - egy BUMAS-t. Egy szájkosár, ami úgy véd, hogy közben nem zavar. Se a játszásnál, sem a lihegésnél sem pedig az ivásnál. Akár úton a városban akár a természetben sétáláskor.
A KUTYÁK IRÁNTI SZERETETBŐL

egy tökéletes BUMAS szájkosár

BUMAS egy szájkosár a kutyáknak. Azért készült, hogy neked és a kutyádnak szabadságot és biztonságot adjon, amit mindketten megérdemeltek.
BUMAS - az eredeti

Biztonság, kényelem és stílus

Egy színes és barátságos designel, az innovatív BioThane®® anyagnak köszönhető kényelmes és ergonómikus illeszkedéssel meg vagyunk győződve arról, hogy a tökéletes szájkosarat fejlesztettük ki kutyaorrok számára!

a tökéletes szájkosár a kutyádnak
+

Az eredmény egy szájkosár, ami megfelel az egyéni elképzeléseknek. Mind az állat igényeinek, mint a kényelem, a könnyedség és a magas viselési komfort, mind pedig az emberének, mint a higénia, a divat és az egyszerű kezelés eleget tesz a BUMAS-od.
NAGYKÖVET

egy BUMAS szájkosárnak

Egy jobb szájkosár image-ért a kutyák érdekében

Szájkosár sokféle van. De csak kevés az, ami tényleg passzol a kutyára és ami olyan kényelmesnek néz ki, mint amilyen valójában. Nem viselik őket szívesen. És ami az optikai megjelenését illeti...

szájkosárral minden helyzetben lazán
+

...hát, nem egy nagy szám. "Kutyatartóként valószínűleg jól ismered ezeket a gondolatokat. A BUMAS-sal azonban megismersz egy másik alternatívát - valószínűleg a legjobbat a piacon.

Egy tartós, semleges szagú és penészálló anyagból készült szájkosár a színekkel és további egyéb opciókkal egyediesíthető. Egy BUMAS Ausztriában lesz kedvenced részére kézzel elkészítve. Egyszerre stílusos és kényelmes. Az élénk színek barátságos hatást gyakorolnak a kutyatartókra és a járókelőkre, egyben biztonságot nyújt minden helyzetben.© 2014-21, Bumas GmbH Elérhetőség | Kiadás | Privacy