BUMAS MÉRÉSI ÚTMUTATÓ

3 lépésben a tökéletesen illeszkedő szájkosárhoz

Mire van szükséged: egy mérőszalagra, egy gémkapocsra, noteszra és tollra valamint természetesen jutalomfalatkákra a türelmes kutyusod számára

1. Az orrkörfogat mérése

az orrnyergen, ne túl szorosan a szemnél, ott ahol a szájkosár később majd el fog helyezkedni. Tekerd körbe az orrot a mérőszallaggal és rögzítsd a hurkot egy irodakapocs segítségével. A mérőszalag laza legyen, az ajkaknál ne vágjon be. A mérőszalagot függőlegesen lefelé kell elhelyezni és nem szabad neki ferdén a torok vagy az orrhegy irányába elcsúsznia.

Jegyezd le a méreteket (körfogat cm-ben) és készíts egy képet a kutyád profiljáról

2. Orrhossz mérése

az orrnyergen, az orr kezdetétől, ahol a kosárnak is kezdődni kell, egész az orrhegyig. Kérlek, itt is hagyj egy kis távolságot a szemektől. A rövid orrú kutyák esetében oldalt kell mérni egészen a pofa első végéig.

Jegyezd le a méreteket (hosszúság cm-ben) és készíts egy függőleges irányú képet fölülről

3. Mérési értékek megadása

Válaszdd ki a kutyád karakteréhez és természetéhez illő színösszeállításodat és az egyéb opciókat, illetve add meg a kutyád lemért méreteit a BUMAS Online konfigurációban.Mi történik ez után?

Az álatalad megadott információk, illetve mérési adatok alapján, e-mailben küldünk egy kötelezettség nélküli ajánlatot a BUMAS-od belső nagyságáról. Mint a helyszíni szakértő, egy egyszerű "lihegéskontroll" segítségével kérlek ellenőrzd, hogy négylábú társádnak ez a méret elegendő helyet biztosít-e a lihegéshez illetve az iváshoz. Ehhez egy pontos leírást kapsz e-mailben. Amint a lihegésellenőrzést elvégezted, el is kezdődik az egyéni szájkosarad legyártása.


Bizonytalan vagy a mérést illetően? A biztonság kedvéért a konfiguráció végén a kutyád mérési fotóit fel tudod tölteni a szájkosár manufakturánk részére.  Americas Europe Africa Asia Oceania

Üdvözöllek a ...-nál

Színes - mérettre szabott - szájkosarak

Kérelk válaszd ki az országodat!