Tervezd meg a BUMAS-od

© BUMAS GmbH

Illusztráció*

Mérési útmutató

1. Az orrkörfogat mérése

az orrnyergen, ne túl szorosan a szemnél, ott ahol a szájkosár később majd el fog helyezkedni. Tekerd körbe az orrot a mérőszallaggal és rögzítsd a hurkot egy irodakapocs segítségével. A mérőszalag laza legyen, az ajkaknál ne vágjon be. A mérőszalagot függőlegesen lefelé kell elhelyezni és nem szabad neki ferdén a torok vagy az orrhegy irányába elcsúsznia.

Jegyezd le a méreteket (körfogat cm-ben) és készíts egy képet a kutyád profiljáról

2. Orrhossz mérése

az orrnyergen, az orr kezdetétől, ahol a kosárnak is kezdődni kell, egész az orrhegyig. Kérlek, itt is hagyj egy kis távolságot a szemektől. A rövid orrú kutyák esetében oldalt kell mérni egészen a pofa első végéig.

Jegyezd le a méreteket (hosszúság cm-ben) és készíts egy függőleges irányú képet fölülrőlMi történik ez után?

Az álatalad megadott információk, illetve mérési adatok alapján, e-mailben küldünk egy kötelezettség nélküli ajánlatot a BUMAS-od belső nagyságáról. Mint a helyszíni szakértő, egy egyszerű "lihegéskontroll" segítségével kérlek ellenőrzd, hogy négylábú társádnak ez a méret elegendő helyet biztosít-e a lihegéshez illetve az iváshoz. Ehhez egy pontos leírást kapsz e-mailben. Amint a lihegésellenőrzést elvégezted, el is kezdődik az egyéni szájkosarad legyártása.


Bizonytalan vagy a mérést illetően? A biztonság kedvéért a konfiguráció végén a kutyád mérési fotóit fel tudod tölteni a szájkosár manufakturánk részére.  Szíjak

Kosár

Homlokpánt


Mérgezés-elleni pántok

Oszdd meg a barátaiddal

FacebookGoogle+Twitter
 

egy kereskedőnél mérni

 

opciók kiválasztása és mérés

Opciók

Mérgezés-elleni pántok: 
Szeretnél extra biztonságos pántot?

Opciók

A kutyádnak sebes az orrnyerge vagy csak kevés szőr van rajta? Akkor segít egy neoprén bevonat.

Szeretnél egy neoprén bevonatot az orrpánthoz hozzáadni?


 

A kutyád orra hegye felfelé mutat, mint egy boxernek?

Szeretnél egy orrot szabadon hagyó szájkosarat?

Opciók

Szeretnéd a főpántot egy reflektoros változatra cserélni?

 
Szeretnél egy fém kapcsot a klikk-zár helyett?

Te kutyád

Kutya neve: 
Fajta *: 
   Nem*: 
Súly*: 
kg
kor*:  évek

Nagyság

körfogat

 

hosszúság
 

A te árad

... ajánlására


BUMAS - AZ EREDETI

"A tökéletes szájkosár a kutyád számára, kézzel készítve és méretre szabva."

A BUMAS szájkosárnál nincs olyan, hogy túl rövid, túl hosszú vagy éppen túl szoros, hanem végre a tökéletesen illeszkedő szájkosár teljesen az egyéni kivánságoknak megfelelően.

BUMAS
A te kutyádnak

Szájkosárviselési kötelezettség, állatorvosi vizsgálat, mérgezés megelőzés, nemkívánatos étel elfogyasztása vagy agresszív viselkedés,...sok oka lehet egy szájkosárnak. Azon a véleményen vagyunk, hogy egy szájkosár az alapfelszerelés része minden felelősségteljes kutya tulajdonos számára. Egy szájkosárnak nem kell ugyanakkor egyben harapózárnak lennie.

Az anyag könnyedsége, az ergonomikus illeszkedés és a méretre szabott kivitelezés miatt a kutyád hamar el fogja felejteni, hogy szájkosarat visel.

BUMAS TULAJDONSÁGAI

vízálló BioThane®
rozsdamentes szegecsek
Könnyű rögzíthetőség
2 év garancia
Penészálló
USPs

Egy jó betanítással és a megfelelő nagysággal a kutya úgy viseli a BUMAS-t, mint az ember a szemüvegét.

DESIGN

a te BUMAS-od a te kutyádnak

Válassz a 21 szín és a rengeteg lehetőség közül és illeszd a szájkosarat a kutyád természetéhez és karakteréhez.

TÖKÉLETESEN ILLIK

A BUMAS 10.000 egyedi készítésből 13 szabványméretet és számos fajspecifikus szájkosarat feljlesztett ki. Most lehetőséged van egy méretre szabott, a kedvenced szükségleteihez és karakteréhez igazított BUMAS-t rendelni - a legtökéletesebb illeszkedés garantált.

KÉNYELMES

Egy BUMAS-ban elegendő helyet hagy a lihegésre és az ivásra. Az anyag könnyedsége, az ergonomikus illeszkedés és a kívánságnak megfelelő méretreszabás miatt úgy viseli kutyád a szájkosarat az orrán akár egy szemüveget - egy eredeti BUMAS véd, de nem zavar.

HIGH TECH ANYAG

Az innovatív BioThane®® anyagnak köszönhetően nincsenek éles élek, nincs sebnyalogatás, szőrsérülés. Az anyag sokkal szakadásbiztosabb, mint a bőr, -30 tól 80 Celsius fokon tesztelve lett és mindvégig megtartotta rugalmasságát és formáját.

HOMLOKPÁNTOK

A homlokpánt a stabilitást erősíti és további tartást biztosít. Minden kosár felszerelhető opcionálisan egy homlokpánntal, igény szerint levehető formában is kivitelezhető. Rövid orrú kutyáknál egy BUMAS mindig tartalmazza a homlokpántot is.

MÉRGEZÉS ELLENI PÁNTOK

Gyakran lehet hallani a médiában olyan kutyagyűlölőkről, akik patkányméreggel összekekevert húst helyeznek ki a természtbe. Ez ellen segítenek az opcionálisan választható mérgezés elleni pántok, amelyek a szilárd illetve romlott étel elfogyasztását is megakadályozzák.

EXTRA BIZTONSÁGOS

Kérésre vagy agresszív viselkedés veszélye esetén az oldal pántokat olyan sűrűn is el tudjuk helyezni, hogy csak minimális szabad tér maradjon a pántok között. Ezáltal az oldalfalaknál nagyobb merevséget érünk el és megnövekszik az oldalsó biztonság is. A lihegés és az ivás így is ugyanúgy lehetsége, a jutalomfalatkák adása azonban nehézkesebbé válik.

NEOPRÉN

Egy BUMAS egy BioThane®® orrvédővel van felszerelve, ami lágy, sima és nem húzza, koptatja a szőrt.

Kérésre lehet ezt még extra érzékeny orr esetében további puha neoprén burkolattal ellátni, pl.: sebes orrnál. A magasabb építésű szájkosár viszont esetleg zavarhatja szabad látást és a finom pórusok szőrhullást okozhatnak és kikopaszodott foltokhoz vezethetnek.

SZABAD ORR

Az olyan kutyáknál,mint pl.: a boxerek, akiknek az orrhegye felfelé mutat, ajánljuk a "szabad orr" variációt. Igy lehet biztosítani, hogy a kosár nem fekszik fel az érzékeny orrhegyre.

RÖGZÍTÉSI RENDSZER

Az egyszerű klik zárral a szájkosár egyszerűen felhelyezhető és helytakarékosan elfér a zsebben. Választható opcionálisan a klasszikus fémcsat is, ami a nyakpántokat, mint egy öv, állíthatóan zárja, praktikus azoknál a kutyáknál, akiknek nagyon gyorsan nő és hosszú a szőrük.

TISZTITÁS

A BUMAS-t egyszerűen folyó víz alatt mosd meg majd hagyd megszáradni. Egy BUMAS bírja a mosogatógépet is, nem fogja elveszíteni a formáját, de kérem ne használj semmilyen parfümözött tisztitó anyagot, mert ezek irritálják a kutyád orrát.

HIGIÉNIA

Az anyag nem veszi fel a nedvességet és ellenáll a penészedésnek. Állatorvosok 135 fokos gőzben sterilizálják a BUMASt.

SZAG

Amilyen gyorsan magáévá teszi a BioThan® a kutyád szagát, olyan gyorsan felveszi az idegen szagokat is. A tisztitáshoz ne használjunk semmilyen parfümös tisztitó anyagot.

Americas Europe Africa Asia Oceania

Üdvözöllek a ...-nál

Színes - mérettre szabott - szájkosarak

Kérelk válaszd ki az országodat!