Tervezd meg a BUMAS pórázodat

© BUMAS GmbH

Illusztráció*

Kérjük válassz

Póráz

Póráz tipus

Rövidvezető póráz
 
Póráz
 
Követőpóráz
 

Póráz tipus

hosszúság     
szélesség

Szín

Karabiner

Karabiner

A te árad"Egy séta a kutyáddal az alapja egy jó kapcsolatnak."

BUMAS
BioThane® Pórázok

A mi kézzel készített pórázaink kinézete és lágysága olyan, mint a ledomborított bőré. A sétálásnál jó a fogása, nicsenek élei a kézben, nem súrol és nem dörzsöl, a hosszú kirándulásoket ezért igazi élménnyé válnak.

A tapasztalt kutyatartók ismerik a BioThane®® előnyeit tréning és sport közben; és értékelik, hogy a megfelelő csúszásminőséggel csökkentik a sérülés veszélyt és alig koszolódik a felülete. A pórázok nem vesznek fel nedvességet, és esőben vagy vízes edzés közben is könnyűek maradnak, jó fogásúak és minden hőmérsékleten flexibilisek. Nagyon magas a szakadásbiztossága, így megfelelő a kicsi és nagy kutyák számára is. A BUMAS pórázak kiváló minőségűek, penészállóak, UV-szűrősek és könnyen kezelhetők. A BUMAS pórázoknálnál a karabiner és a csuklópánt többszörösen le van szegelve.

Az igazi póráz megnöveli a mozgás szabadságát, nagyobb ellenőrzést enged és csökkenti a sérülés veszélyét. Így jelenti egy BUMAS póráz " szabadságot a kutyádnak" - és egy jó alapot egy szoros kapcsolathoz.

MELYIK
Póráz az igazi?

BUMAS kapható mint rövid vezető póráz, normál póráz és mint követőpóráz 9, 13 és 16 mm szélességben illetve 19 mm-es szélesfényvisszaverős változatban. Az egyedi, kézzel készítés eredményeképpen, a BUMAS pórázak különböző méretekben kaphatók a különböző céloknak megfelelően.

Vezetőpórázak ≥1m

minden kutyához illenek, különösen kedvelt a még kevésbé trenírozott kutyáknál és a kölyköknél.

Gyakran használják ezt a pórázfajtát a kutyaiskolákban illetve a városi kutyáknkál is ez lehet a praktikus választás.

Rövidvezető póráz <1m

rövidebbek mint a nomál vezető pórázok ezáltal a kutyádat arra késztetik, hogy a közeledben maradjon.

Magas szintű kontrollt és biztonságot nyújtanak. Ez a pórázfajtát használják az utcai közlekedésnél, rendezvényeken vagy a tréningen. A mindennapi sétánál kevés szabad mozgásteret nyújtanak.

Követőpóráz >3m

elegendő szabad mozgásteret ad a kutyádnak és mégis megtartod az ellenőrzést a négylábú felett.

Gyakran használják ezt a póráztípust kint, terepen, mert ez a kutyának megfeleő teret hagy a felfedezésre és körbe szaglászásra.
ANATÓMIA
a BUMAS póráz

1
Karabiner minden célra

2
3 szorosan szegecselve

3
jobban tapad, mint a bőr és nehezebben szakítható

4
vízálló BioThane®

5
alacsony szennyeződés

Szájkosár -és póráz viselési kötelezettség a BUMAS-szal nem probléma: a felelősségteljesen használt szájkosár és póráz több szabadságot jelent neked is és a kutyádnak is. BUMAS- az eredeti. Állatvédelmi tanúsítvánnyal ellátva.

Americas Europe Africa Asia Oceania

Üdvözöllek a ...-nál

Színes - mérettre szabott - szájkosarak

Kérelk válaszd ki az országodat!