Szájkosártréning
Vedd meg most!

—  BUMAS - AZ EREDETI  —

BUMAS a legjobb szájkosár a szájkosarak között

Képek a BUMAS szájkosarkról

KÉNYELMES, EGYEDI ÉS BIZTONSÁGOS

—  BUMAS - AZ EREDETI  —

BUMAS a legjobb szájkosár a szájkosarak között

Képek a BUMAS szájkosarkról

BARÁTSÁGOS MEGJELENÉSŰ, SZÍNES ÉS MÉRETRE SZABOTT

—  BUMAS BioThane® PÓRÁZAK  —

BUMAS a legjobb szájkosár a szájkosarak között

Képek a BUMAS szájkosarkról

MINDIG STÍLUSOSAN ÚTON

—  BUMAS - AZ EREDETI  —

BUMAS a legjobb szájkosár a szájkosarak között

Képek a BUMAS szájkosarkról

KÉNYELMES, EGYEDI ÉS BIZTONSÁGOS

—  BUMAS - AZ EREDETI  —

BUMAS a legjobb szájkosár a szájkosarak között

Képek a BUMAS szájkosarkról

BARÁTSÁGOS MEGJELENÉSŰ, SZÍNES ÉS MÉRETRE SZABOTT

—  BUMAS BioThane® PÓRÁZAK  —

BUMAS a legjobb szájkosár a szájkosarak között

Képek a BUMAS szájkosarkról

MINDIG STÍLUSOSAN ÚTON

ÜDVÖZÖLLEK A BUMAS-NÁL

Színes szájkosarak méretre

Mindegyik kutya különleges, a mi vidám-színes szájkosarainkaz ő kényelmüket szolgálja. Tervezd meg az egyedi, a kutyád személyiségéhez illő BUMAS-odat és egészítsd ki az outfitjét egz hozzá illő BioThane® pórázzal.

     

EGYEDI

TÖKÉLETES MÍNŐSÉG

ÁLLATVÉDELEM

Kombináld a kedvenc színeidet - az Online-Konfiguratorral tervezd meg szájkosaradat a hozzá illő pórázzal, olyen egyedi lesz, mint a maga a kutyád.

Egy BUMAS-nak kellemes a fogása, rugalmas, nem szakad el és vízálló. Egy szájkosár éles élek nélkül - az olyan innovatív anyagoknak köszönhetően, mint amilyen a BioThane®

BUMAS - az eredeti. Az első állatvédelmi előírásoknak megfelelő a bécsi VetMedUni, mint független szakhely által hitelesített pozitív minősítéssel rendelkező szájkosár.

+

SZÍNES SZÁJKOSÁR A KUTYA KOMFORTJÁÉRT

Egy funkcionális, menő és stílusos szájkosarat keresel? Egy színes és kényelmes szájkosarat? Akkor a BUMAS-nál éppen a megfelelő helyen vagy!

A legmagasabb komfortérzet az egyéni méretreszabás által. Minden kutyaorr különleges. Ezért lesz minden szájkosár pontosan az orr nagyságához és a kutya személyiségéhez illesztve. Csípések és nyomások már a multé. Mini orrok, lapos orrok, széles orrok - a pontos orrméreteknek megfelelően történő gyártás segítségével megkapja nálunk minden négylábú a tökéletes BUMAS szájkosarat.

Egy különleges szájkosárhoz különleges anyagra van szükség: ez a BioThane® BUMAS szájkosarak 100% BioThane® -pántokból és rozsdamentes szegecsekből készülnek. A penészálló BioThane® továbbá nagyon könnyű, szakadás- és vízálló. A puha és könnyű anyagnak köszönhetően a kutya egy egészen új élményben részesül a szájkosár viselésekor!

A színösszeállításnál tiéd a választás! 21 különböző színből tudod megtervezni az egészen egyedi, színes BUMAS-oda. Egy stílusos és menő szájkosárnak immár semm sem állhat az újába!

Sok szeretet a részletekben elrejtve. Minden egyes BUMAS szájkosár kézzel készül Ausztriában. A kedvencednek csak a legjobbat!

Mi szeretjük az állatokat, ezért a nyereségünk egy részét rendszeresen a helyi állatvédelmi szervezeteknek adományozzuk. Azon kívül a BUMAS-unk állatvédelmi igazolást is szerzett.

KOMFORTÉRZÉS

méretreszabott BUMAS szájkosarak

barátságos, kényelmes tökéletes viselet

Amikor a kutyatársad teljesen ellazul melletted. Amikor te teljesen gondtalan lehetsz bármely helyzetben. Amkor hirtelen...

További információk BUMAS-ról - az eredeti.
+

...igazán minden passzol. Akkor ez valószínűleg egy BUMAS. Mindegyik négylábú különbözik a másiktól. Minden kutya egyedi. Pontosan ezért érdemel mindegyik egy olyan szájkosarat, ami szintés ugyanúgy eegyedi - egy BUMAS-t. Egy szájkosár, ami úgy véd, hogy közben nem zavar. Se a játszásnál, sem a lihegésnél sem pedig az ivásnál. Akár úton a városban akár a természetben sétáláskor.

A KUTYÁK IRÁNTI SZERETETBŐL

egy tökéletes BUMAS szájkosár

BUMAS egy szájkosár a kutyáknak. Azért készült, hogy neked és a kutyádnak szabadságot és biztonságot adjon, amit mindketten megérdemeltek.

A BUMAS-ban a kutyád zavartalanul tud lihegni

és a testhőmérsékletét szabályozni!


Egy BUMAS-ban tud a kutyád inni

igény szerint folyadékot magához venni magához

BUMAS - az eredeti

Biztonság, kényelem és stílus

Egy színes és barátságos designel, az innovatív BioThane®® anyagnak köszönhető kényelmes és ergonómikus illeszkedéssel meg vagyunk győződve arról, hogy a tökéletes szájkosarat fejlesztettük ki kutyaorrok számára!

a tökéletes szájkosár a kutyádnak
+

Az eredmény egy szájkosár, ami megfelel az egyéni elképzeléseknek. Mind az állat igényeinek, mint a kényelem, a könnyedség és a magas viselési komfort, mind pedig az emberének, mint a higénia, a divat és az egyszerű kezelés eleget tesz a BUMAS-od.

NAGYKÖVET

egy BUMAS szájkosárnak

Egy jobb szájkosár image-ért a kutyák érdekében

Szájkosár sokféle van. De csak kevés az, ami tényleg passzol a kutyára és ami olyan kényelmesnek néz ki, mint amilyen valójában. Nem viselik őket szívesen. És ami az optikai megjelenését illeti...

szájkosárral minden helyzetben lazán
+

...hát, nem egy nagy szám. "Kutyatartóként valószínűleg jól ismered ezeket a gondolatokat. A BUMAS-sal azonban megismersz egy másik alternatívát - valószínűleg a legjobbat a piacon.

Egy tartós, semleges szagú és penészálló anyagból készült szájkosár a színekkel és további egyéb opciókkal egyediesíthető. Egy BUMAS Ausztriában lesz kedvenced részére kézzel elkészítve. Egyszerre stílusos és kényelmes. Az élénk színek barátságos hatást gyakorolnak a kutyatartókra és a járókelőkre, egyben biztonságot nyújt minden helyzetben.

KUTYAPSZIHOLÓGUS

BUMAS szájkosár a kutya edzőknek

Egy kutyakiképzővel és egy állatpszihológussal közösen lett kifejlesztve

A BUMAS szájkosarak az elismert kutyaedzővel és állatpszihológussal, Verena Lannerrel segítéségvel lett kifeljesztve. Szaktudás segítségével alkottuk meg a terméket, ami mind a kutya mind pedig az ember igényeinek eleget tesz.

ÁLLATVÉDELMI HITELESÍTÉSSEL ELLÁTOTT

BUMAS szájkosarak állatvédelmi tanúsítvánnyal

BUMAS eddig az egyetlen szájkosár előállító, aki ilyen tanúsítvánnyal rendelkezik.

A bécsi állatorvosi egyetemen szervezte meg és állította fel az egészségügyi minisztérium a megfelelő állattartási és álltavédelmi szakhelyet.

további információk az állatvédelmi tanúsítvánnyal rendelkező szájkosárról
+

Ez a szakhely tudományos ismeretekre, etikai és jogi tényezőkre alapozva értékeli töbek között a háziállat felszereléseket, így a mi szájkosarunkat is, így kaptuk meg tőlük a tudományos tanúsítványt. A mi BUMAS-unkat pozítivan értékelték és kiváló minősítést kapott.


EGY ELKÉPZELÉS

a szájkosár - egy látomás a BUMAS-tól

A tökéletes szájkosár a kutyáknak - és a piacon létező legmenőbb, legegyénibb és leginnovatívabb termék az ember-kutya-csapat számára.

+

Minden egyes BUMAS szájkosár az Asztriában lévő burgenlandi pöttelsdorfi szájkosár manufaktúránban készül. Mi a tökéletes szájkosarat szeretnénk előállítani minden kutya számára - az emberi és az állati elégedettség nálunk az első helyen áll. Sok időt és szeretetet áldozunk még a legapróbb részletekre is.


SZENVEDÉLY

A lelkesedés egy saját termék iránt és az öröm mindig valami újat és jobbat készíteni a kutyákrészére, az, ami megülönböztet.

+

A BUMAS megalkotását a szív és szenvedély vezérelte. Színek igény szerint és különösen szines szájkosarak méret szerint, ez a mi szenvedélyünk. Mi a minőségre törekszünk, az ember illetve a kutya egyediségének mint értéknek az elkötelezett hívei vagyunk.

Folyamatos fejlesztések, állandó nyitottság az új fajta megközelítések felé, egyben a legmagasabb szintű követelmény magunkkal és természetesen a termékeinkkel szemben.

Americas Europe Africa Asia Oceania

Üdvözöllek a ...-nál

Színes - mérettre szabott - szájkosarak

Kérelk válaszd ki az országodat!